Transformatie tot een hogere orde

Transformatie tot een hogere orde
Bevrijding van nieuwe mogelijkheden

Friday, August 19, 2011

Wij zijn de oplossing voor de bewustzijnscrisis

In deze korte video legt Greg Braden uit hoe we het collectieve veld kunnen positief beïnvloeden via ons hartveld en hoe een kleine minderheid van de mensheid genoeg is om het collectief op te tillen... (met dank aan Jan van Betten van nudge.nl)




Wednesday, August 17, 2011

Bewustzijnscrisis - deel 2

Deze video (je moet er even tijd voor maken - is langer dan 60 minuten) gaat over het einde van de wereld zoals we die nu kennen om een nieuwe wereld mogelijk te maken. Dat zal vermoedelijk niet zonder (nog meer) pijn verlopen... Gegeven hoe onbewust de aardse bevolking in het algemeen is zal collectief ontwaken misschien alleen gebeuren na een reeks enorme (emotionele) schokken. Wie zal het zeggen? Deze video is (a.u.b.!) niet letterlijk te nemen maar als een aanleiding om wat dieper te kijken...

The Quickening from keith wyatt on Vimeo.


Tuesday, August 16, 2011

Vecht met verandering en je bent vooraf verloren...

Pema Chodron (Boedhhistische lerares) zegt: “When things fall apart and we’re on the verge of we know not what, the test of each of us is to stay on that brink and not concretize.” De kunst is om niet in verzet te gaan door een oordeel 'over hoe het anders zou moeten zijn'... Korte video van Ian Lawton over innerlijke vrede als antwoord op constante verandering:

Managing Change in Chaotic Times from C3Exchange on Vimeo.